Onze woningen

Eigenwoningforfait

Naarder Eiland wil bewoners en ondernemers aantrekken. Er komt een mooie mix van zo’n 1.800 accommodaties, restaurants, plekken om te ontspannen en zaken te doen. Ook de scheiding tussen huur en koop door de particuliere sector is zorgvuldig gemaakt. Ongeveer 70% van de appartementen is verkocht. In het voorjaar van 2021 kunnen de eerste bewoners hun woonruimte in Naarder Eiland betrekken.

Duurzaam Wonen

 U verwacht dat uw nieuwe woning zo zuinig mogelijk is met materialen en energie, omdat u zo duurzaam mogelijk wilt wonen.

 In Naarder Eiland hoeft u zich geen zorgen te maken over uw ecologische voetafdruk. We hebben waar mogelijk gerecyclede materialen gebruikt en systemen aangenomen die het energieverbruik minimaliseren zonder aan comfort in te boeten.

 Hergebruik van materialen is een belangrijke voorwaarde van de missie om Naarder Eiland te verduurzamen.

 Baksteen en beton worden verkregen door oude materialen, bijvoorbeeld van gesloopte gebouwen, af te zinken (slijpen) en te hergebruiken. Het hout dat in de vijf projecten wordt gebruikt, wordt gekapt om het milieu te beschermen. Er werden nieuwe bomen geplant om het ecosysteem in het gekapt gebied in stand te houden.

Verdere verduurzaming

Jouw toekomstige nieuwe woning in het centrum van Amsterdam wordt een schoolvoorbeeld van circulair bouwen.

 Ook hebben we gewerkt met de meest geavanceerde systemen die beschikbaar zijn in projecten in Naarder Eiland op het gebied van energie-efficiëntie.

 Energie, warmte en koeling verkregen uit natuurlijke bronnen. Zonnepanelen zijn daar een voorbeeld van, maar Naarder Eiland gaat verder. Meer en meer. Zo halen we warmte en koele damp uit de grond onder gebouwen en gebruiken we zelfs restwarmte van gekoelde lucht en water waarmee je vroeger doucht.

 Uit al deze maatregelen haalt u eenvoudig de hoogst mogelijke productiviteit dankzij intelligente systemen (domotica), terwijl u geniet van comfort en veiligheid. Je regelt de verlichting, verwarming en camera. Altijd en overal.

 Bekijk ook filmpjes over duurzame klimaatsystemen.