Een tijdelijke keuken, voor als u even zonder zit

Er staat een keukenverbouwing gepland, u gaat een nieuw huis betrekken maar de keuken zit een enorm lange levertijd op of er is een andere reden waarom u even zonder keuken zit. Handig hoor, dat u warme maaltijden via een App kunt bestellen of de snackbar bij u om de hoek zit. Maar uiteindelijk wilt u toch ook wel weer zelf een maaltijd bereiden. Buiten de deur eten is natuurlijk ook een optie, of bij familie en vrienden. Maar wanneer u het toch liever in eigen hand houdt kunt u een tijdelijke keuken huren. Het enige wat u daarvoor nodig hebt is een werkend stopcontact en een koud water aansluiting.

Mobiel en alles bij de hand

Bij een tijdelijke keuken steekt u de stekker in het stopcontact en sluit u de slang aan op de koud wateraansluiting. En alles werkt, hoe simpel kan het zijn. De afvoerslang van de spoelbak hangt u in een put of een jerrycan die u natuurlijk wel regelmatig moet legen. Staat de tijdelijke keuken in de weg omdat de bouwvakkers erbij moeten? Dan ontkoppelt u alles en rijdt de mobiele keuken naar een andere plek in huis. Om alles bij de hand te hebben voor het eten koken, zoals potten en pannen, is de keuken ook voorzien van een opbergkast. Na het afwassen in de spoelbak pakt u de spullen zo weer onder in de kast. Er zijn zelfs uitgebreidere versies waarbij er ook nog een koelkast met vriesvak in het tijdelijke keukenblok is geïntegreerd. Dat is nog eens handig.

Ook ideaal voor beurzen en evenementen

Staat u vaak op een beurs of evenement? Dan wilt u de bezoekers vast wel een hapje en drankje aanbieden. Plaats een tijdelijke keuken in uw stand en u kunt zo warme hapjes vanaf de kookplaat serveren of koude lekkernijen uit de koelkast. Tussendoor de boel even afwassen? Dat kan in de spoelbak. De tijdelijke keuken is voorzien van een boiler waardoor u altijd met warm water af kunt wassen. En wanneer de beurs of het evenement is afgelopen rijdt u de keuken zo de locatie weer uit. Wat een geweldige uitkomst is zo’n mobiel keukenblok.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.